• September 30, 2019 at 1:04 am

  Ez a rúgás egész kender házi bőr Asics Gel-Quantum 90 cipővel rendelkezik, amely kontrasztos, ugyanakkor egyenletes velúr T-toe szerkezettel rendelkezik az erősség mellett védőfelszerelésre szánt hátsó lábtábla mellett. A védőburkolatoknak a koptatáson túlmenően nagyobb védelemre szánták, hogy a cipő hátsó lábánál általában a márkafülke stratégiailag megtervezhető legyen, hogy segítse az elem használatának megkönnyítését. Ez a futócipő hasonlóképpen feltárja a márka védjegycsíkját is, bár az X-alakú támasztékot az erősség mellett a képi követelményeknek megfelelő hátoldalon is feljegyzik.

  A Design-Wise, ez az Onitsuka-szerencsejáték Dél-Amerika 66 általában jól ismert, https://www.olcsociposhop.com/dr-martens-c-9_217.html hogy ikonikusnak számít, és az összehasonlíthatatlan funkcionális funkciók mellett, amelyek gyakran kaptak valamilyen kultuszot a hosszú idő alatt.

  Onitsuka Szerencsejáték Dél-Amerika 66 Örökség

  Onitsuka szerencsejáték, de az 1949-es Asics üzlet ténye miatt létezett, és különösen ismert az ázsiai futócipő cégek között. Ez a márka elsődleges csizmája általában egy olyan jégkorong futócipő, amely gyakran végig 1952-ig élte át a tapasztalatokat, amikor egy hatékony futócipőt terveztek, amellett, hogy a kiszolgálás elindítja a márka vonzerejét az Ön közelében.

  Egy évvel azután, hogy 1953-ban, ez a cég olyan tevékenységekkel foglalkozott, amelyek a hatékony sportemberek okozásával párhuzamosan az irányítással kapcsolatosak voltak. Hasonlóképpen az 50-es évektől kezdve, amint a Bowerman fizetett, hogy segítsen Ázsiának, hogy segítsen megmondani a modellnek, hogy megkapják a helyet az egyesült államok számára. Dél-Amerika 66-as jelentése: Onitsuka Tiger legjobban értékesített típusa

  Úgy tűnik, hogy ez a leginkább ikonikus Onitsuka szerencsejáték cipő és csizma, ez a Dél-Amerika 66 általában ugyanúgy történik, mint a gyártás előtt. Elsődlegesen bemutatták, hogy 1966-ban a Dél-Amerika Helyi Olimpiai videojáték-címekkel kapcsolatos előzetes próbákon a csúcsminőségű Asics edzőcipők irányították ezt a cipőt. a márka öröksége ebből a célból az elsődleges cipők és csizmák közé tartozik, amelyek segítenek az Onitsuka szerencsejáték csíkjának elemeiben, a sorban pedig úgy tűnt, hogy ez a futócipő meglepő módon átnevezték egy sokkal ismertebb nevére, amely azt jelenti, hogy források: Onitsuka Szerencsejáték Dél-Amerika 66.

  1977-ben az Onitsuka Szerencsejáték úgy gondolta, hogy Asics Gel-Nimbus 21 cipőjét az Asics címkéjének alakítja át. Ez egy rövidítés, amely csak egy latin nyelvű kifejezést jelent, amely ‘Anima Sana a Corpore Sano’ jelentőséggel bír. azt hittem, hogy ez a központ fontosságát tudja elküldeni, amelynek a sarokkövnek minden kis dolognak kell lennie. De még a 2000-es évek elején is sokan visszavágták az Onitsuka szerencsejátékot, ezzel együtt ikonikus csizmák. Ezután ez az Onitsuka szerencsejáték Dél-Amerika 66 Asics Gel-Kayano 24 cipővel rendelkezik, melyet egy stabil módban hoznak létre, a colorwayshez kapcsolódóan, az iterációkon kívül, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az alacsony kulcsú, még mindig megbízható eredményekből. A hasonló motívummal ez a futócipő időről időre ezt az Asics Onitsuka Gambling Dél-Amerikának 66, vagy talán Onitsuka szerencsejátéknak nevezhető Asics South america 66 segítségével.